Ďábelská topinka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 29 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 64.3 mg
- Draslík 528.7 mg
- Vláknina 4887.1 mg
- Vitamín A 4887.1 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 102 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou zeleninu nakrájíme, celer nastrouháme. 
- 
                                2Na sádle a cibuli osmahneme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme, než se odpaří přebytečná voda. 
- 
                                3Přidáme konzervované maso a povaříme 10 minut. 
- 
                                4Naplníme sklenice a zavaříme při 90 stupních zhruba 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        