Hrušková bublanina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 42.6 mg
 - Draslík 149.6 mg
 - Vláknina 2510.7 mg
 - Vitamín A 2510.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Polohrubou mouku, cukr krupici, mléko, olej, vejce, vanilkový cukr a prášek do pečiva smícháme v tekuté těsto (můžeme i rozmixovat mixérem).
 - 
                                2
Hluboký plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něho opatrně nalijeme.
 - 
                                3
Hrušky si nakrájíme na drobné kousky (můžeme nechat i slupku) a poklademe je různě na těsto.
 - 
                                4
Poté pečeme 30 – 40 minut ve vyhřáté troubě na 170 stupňů C. Hotovou buchtu poznáme podle toho, že do ní píchneme dřevěnou špejlí a těsto na ní neulpívá.