Drůbeží paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 46 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 63.8 mg
 - Draslík 50.6 mg
 - Vláknina 394.6 mg
 - Vitamín A 394.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a česnek drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme pokrájená játra a osmahneme.
 - 
                                2
Necháme vychladnout a spolu s vařeným masem, houskou namočenou v mléce a vymačkanou, umeleme.
 - 
                                3
Přimícháme vejce, můžeme dle potřeby zředit vývarem, osolíme a dochutíme kořením.
 - 
                                4
Na závěr přidáme jemně pokrájenou petrželku. Formu vymažeme
 - 
                                5
máslem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 3/4 hodiny.
 - 
                                6
Necháme vychladnout a nakrájíme.