Pita chléb s kuřecím masem a mangovým čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 2630 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 92.8 mg
 - Draslík 928.7 mg
 - Vláknina 14074.4 mg
 - Vitamín A 14074.4 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.6 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso opláchneme, uvaříme ve slané vodě a po vychladnutí nakrájíme na drobné kousky. Do mísy vložíme ricottu, na kostičky nakrájenou okurku, nasekanou mátu, římský kmín a dobře promícháme.
 - 
                                2
Z oloupaného, na kostky nakrájeného manga, cibule, cukru, octa a soli připravíme sladké čatní. Vše smícháme a necháme na na mírném ohni zhoustnout. Čatní a směs z ricotty, okurky, máty a kmínu smícháme s kuřecím masem.
 - 
                                3
Pita chléb rozřízneme, naplníme cibulí pokrájenou na kolečka, přidáme výhonky vojtěšky a naplníme je směsí čatní a kuřecího masa.