Nádivka se sýrem po italsku
Suroviny
- 100 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 1 kávová lžička Bazalka
 - 4 ks Rohlíky bílé
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 hrst Olivy černé
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Kypřicí prášek do pečiva
 - 1 špetka Oregano sušené
 - 0.5 hrnek Mléko polotučné
 - 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
 - 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 191 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 145.2 mg
 - Draslík 49.8 mg
 - Vláknina 4477.2 mg
 - Vitamín A 4477.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tvrdé rohlíky nakrájíme na kostičky, nasypeme do mísy a zalijeme mlékem. Necháme je naskáknout.
 - 
                                2
Olivy nakrájíme nadrobno a sýr nastrouháme.
 - 
                                3
Do mísy přidáme olivy, sýr, bazalku, oregano, sůl, pepř a rozšlehaná vejce s kypřícím práškem do pečiva, vše promícháme.
 - 
                                4
Srnčí hřbet vymažeme olivovým olejem, vysypeme hrubou moukou, naplníme formu nádivkou a pečeme při 170 stupních 40 minut.