Jablka v červeném víně se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 807 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 54 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 99.8 mg
- Draslík 457.6 mg
- Vláknina 13190.5 mg
- Vitamín A 13190.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a oloupaná jablka nakrájíme na plátky. 
- 
                                2Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájená jablka, opečeme je, posypeme skořicí, cukrem a polijeme vínem. Dusíme doměkka. 
- 
                                3Vychladlá jablka upravíme na mísu a ozdobíme šlehačkou, nasekanými ořechy a hoblinkami čokolády. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        