Hovězí s křenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 25 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 192.1 mg
- Vláknina 4355 mg
- Vitamín A 4355 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Naklepané plátky masa po stranách nařízneme, osolíme a opečeme na polovině oleje. Na zbylém oleji osmažíme dozlatova cibulku nakrájenou najemno a podlijeme vodou. K osmažené cibulce přidáme maso a dusíme doměkka. 
- 
                                2Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, promícháme a znovu povaříme. 
- 
                                3Na talíři plátky masa potřeme hořčicí, posypeme strouhaným křenem a přelijeme šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        