Hrušky v červeném víně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 11 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 72 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 513.4 mg
- Vláknina 39960 mg
- Vitamín A 39960 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hrušky trochu seřízneme aby seděly, dáme do hrnce nebo zapékací nádoby, zalijeme vínem a poklademe plátky másla. 
- 
                                2Posypeme cukrem, přidáme celou skořici a badyán, přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. 
- 
                                3Vyndáme, přelijeme vypečenou šťávou a odkryté pečeme ještě 40 minut. 
- 
                                4Podáváme teplé, přelité šťávou se šlehačkou nebo mascarpone. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        