Horký broskvový čaj
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 0 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 87.7 mg
- Vláknina 2476.7 mg
- Vitamín A 2476.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme dvě sklenice a uvaříme vodu. Do každé dáme sáček čaje, zalijeme horkou vodou. Necháme 5 minut vylouhovat a sáčky vybereme. 
- 
                                2Potom do každé sklenice dáme na malé kostičky nakrájené okapané broskve. Přidáme po lžící sirupu a po jedné lžící vodky. 
- 
                                3Vše dobře promícháme, nakonec každou sklenici ozdobíme plátkem citrónu. 
- 
                                4Na každý talířek vedle lžičky položíme po dvou kostkách cukru a horký čaj podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        