Pudinková Šarlota
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 86 g
- Tuky 11 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 79 g
- Cholesterol 385.2 mg
- Draslík 116.7 mg
- Vláknina 3865 mg
- Vitamín A 3865 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s oběma cukry do lehké pěny. K našlehaným žloutkům pomalu přidáme sníh z bílků a vmícháme mouku. 
- 
                                2Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C 10-12 minut. Ihned po upečení přeneseme na čistou utěrku, potřeme marmeládou a stočíme do rolády. 
- 
                                3Po vychladnutí roládu nakrájíme na půl centimetrové plátky a asi 2/3 plátků vyložíme mísu větší mísu. 
- 
                                4Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme puding a nalijeme jej do mísy vyložené roládou. Na puding poklademe zbytek rolády a dáme vychladnout. 
- 
                                5Před podáváním šarlotu vyklopíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        