Závin jogurtový
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1091 kcal
- Sacharidy 132 g
- Tuky 55 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 132 g
- Cholesterol 66.2 mg
- Draslík 506.5 mg
- Vláknina 17824.5 mg
- Vitamín A 17824.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na vále smícháme mouku se solí, přidáme nakrájený tuk, jogurt a vypracujeme těsto. 
- 
                                2Nakrájíme oloupaná jablka na plátky, vyválíme placku, nasypeme na ni trochu strouhanky a jablka na ni poklademe. 
- 
                                3Nasypeme cukr, rozinky a zabalíme jako klasický závin. 
- 
                                4Potřeme rozšlehaným vejcem a dozlatova upečeme ve středně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        