Ovocná omáčka s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 389.3 mg
- Vláknina 9393 mg
- Vitamín A 9393 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 90.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z omytých pomerančů vymačkáme šťávu. Rybíz omyjeme, rozmačkáme (nebo propasírujeme) a smícháme s hořčicí a pomerančovou šťávou. 
- 
                                2Omáčku vaříme ve vhodné nádobě v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. Během vaření několikrát zamícháme. 
- 
                                3Potom přilijeme červené víno a omáčku necháme 1 hodinu odležet. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        