Hrášková směs

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 9

Suroviny

  • 28 g Máslo čerstvé
  • 685 g Hrášek
  • 1 ks Paprika červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 87 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 3.7 mg
  • Draslík 202.1 mg
  • Vláknina 8090 mg
  • Vitamín A 8090 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na středním plameni si na pánvi rozpustíme máslo.

  • 2

    Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na kostky. Společně s hráškem dáme na rozpálené máslo. Restujeme tak dlouho, dokud nezměknou do požadované konzistence. Pokud máme rádi spíše křupavou zeleninu, můžeme pánev odstavit dříve, jinak necháme zeleninu udělat úplně do měkka.

Komentáře k receptu