Bretaňský ovesný chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Mouka ovesná
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 5 g Sůl
  • 75 g Ovesné vločky
  • 450 g Mouka chlebová
  • 350 ml Voda pitná
  • 40 ml Med včelí
  • 60 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 564 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 90 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 254.7 mg
  • Vláknina 6610 mg
  • Vitamín A 6610 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme ovesnou a pšeničnou mouku, ovesné vločky, sůl a vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb, necháme péct.

Komentáře k receptu