Zeleninová bageta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 714 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 404.3 mg
 - Vláknina 7334.8 mg
 - Vitamín A 7334.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm opékáme asi 4 minuty očištěné cukety a žampiony nakrájené na plátky. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                3
Malé bagety podélně rozkrojíme a namažeme pomazánkovým máslem. Na spodní poloviny baget rozložímne plátky rajčat a obložíme je vlažnými plátky cuket a žampionů. Přikryjeme horní polovinou baget a podáváme.