Grilované kuřecí čtvrtky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 150 mg
 - Draslík 378 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuře rozdělíme na půlky, páteřní kost odsekneme, půlky překrojíme na čtvrtky a lehce naklepeme. U předních čtvrtek křidélka zalomíme dozadu, u zadních nařízneme kyčelní kloub.
 - 
                                2
Porce osolíme, potřeme olejem, posypeme grilovacím kořením a na rozpáleném roštu je pečeme na každé straně 10 minut. Při pečení je občas potřeme olejem.