Lahůdková paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 146 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 82 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 82 mg
 - Draslík 60.9 mg
 - Vláknina 385.6 mg
 - Vitamín A 385.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 635.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Housku namočíme do mléka. Vymačkáme a spolu s játry, masem a pokrájenou cibulí umeleme.
 - 
                                2
Přidáme vejce, koření a našleháme do pěny. Přidáme na kostičky pokrájenou šunku a slaninu.
 - 
                                3
Formu vymažeme olejem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme v troubě ve vodní lázni asi 2 hodiny.
 - 
                                4
Necháme vychladnout, vyklopíme, nakrájíme a podáváme s nakládanou nebo syrovou zeleninou.