Velikonoční hlavička I
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 97994 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 236.1 mg
 - Draslík 482.9 mg
 - Vláknina 3454 mg
 - Vitamín A 3454 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z krupice a osoleného mléka uvaříme kaši a necháme ji vychladnout.
 - 
                                2
Zatím, co nám kaše bude chladnout, drobně nasekáme vařené a okapané maso (nesmí být na kaši), přidáme do kaše. Přimícháme vejce rozšlehaná do pěny, nasekané petrželové natě, směs dle chuti přisolíme a řádně rozmícháme.
 - 
                                3
Tuhým tukem vymastíme zapékací mísu, směs do ní urovnáme, pokapeme tukem a upečeme dorůžova.
 - 
                                4
Pokrm podáváme teplý i studený. Jako přílohy podáváme saláty.