Kari z bílé ředkve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 228 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 403.4 mg
 - Vláknina 4744.5 mg
 - Vitamín A 4744.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.7 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílou ředkev opláchneme, oloupeme a nakrájíme na hrubé plátky i s listy, pokud je má.
 - 
                                2
Do pánve dáme fazole, bílou ředkev, listy a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, až je ředkev měkká. Poté necháme okapat, rukama vymačkáme přebytečnou vodu.
 - 
                                3
Rostlinný olej rozehřejeme v pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek, chilli papričky, sůl a smažíme za občasného míchání 7 minut.
 - 
                                4
Do kořeněné cibulové směsi vmícháme bílou ředkev a za občasného míchání povaříme 5 minut.
 - 
                                5
Podáváme horké.