Pikantní omáčka ke zvěřině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 97 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 113 mg
 - Vláknina 2316.7 mg
 - Vitamín A 2316.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky vložíme rybízovou marmeládu, nastrouháme kůru z jednoho citronu a vymačkáme šťávu, přilijeme vymačkanou šťávu ze dvou pomerančů, červené víno, přidáme hořčici, mletý zázvor, mletý pepř. Ručním šlehačem vyšleháme, až vznikne krémová omáčka, která je velmi vhodná k různým druhům zvěřinových pokrmů.