Candát Meunière
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 210 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 641.4 mg
 - Vláknina 7760.3 mg
 - Vitamín A 7760.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oškrábané porce candáta zbavíme kostí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme v oleji, přendáme na talíře, posypeme sekanou petrželkou, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozehřátým máslem.
 - 
                                2
Jako hlavní chod podáváme s vařenými bramborami, jako předkrm s pečivem.