Zadělávané telecí s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 661 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 109.3 mg
 - Draslík 960.5 mg
 - Vláknina 2630 mg
 - Vitamín A 2630 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na kostky a dáme do omáčky připravené z nasucho opražené mouky zředěné zeleninovým vývarem.
 - 
                                2
Do omáčky přilijeme mléko a do hotové přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Květák uvaříme, rozebereme na růžičky a na talíři jím obložíme uvařené maso.