Omáčka Bagna routou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 27 mg
 - Draslík 215.2 mg
 - Vláknina 929.7 mg
 - Vitamín A 929.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olivový olej, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek, nasekané ančovičky, vinný ocet a cayenský pepř šleháme v misce metličkou do zhoustnutí.
 - 
                                2
Omáčku podáváme v létě ke všem druhům syrové zeleniny.