Studená jablková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
 - Sacharidy 71 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 71 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 246.5 mg
 - Vláknina 7613.3 mg
 - Vitamín A 7613.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žlutá jablka (citronáče) oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a dáme spolu s cukrem, vodou, suchým bílým vínem rozvařit na kaši. Prolisujeme přes jemné síto, přidáme citronovou šťávu, dobře promícháme a dáme do ledničky. Podáváme v šálku dobře vychlazené.