Gruzínský ovocný salát s bílým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 484.6 mg
 - Vláknina 15891 mg
 - Vitamín A 15891 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oprané, oloupané, jader i jádřinců zbavené ovoce nakrájíme na tenké plátky, kuličky vína rozpůlíme, vše vložíme do mísy, zasypeme cukrem, pokapeme koňakem a uložíme do chladna na 30 minut.
 - 
                                2
Před podáváním salát zalijeme suchým bílým vínem a posypeme strouhanou pomerančovou kůrou.