Ančovičkové palmiers

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 16

Suroviny

  • 250 g Listové těsto
  • 50 g Ančovičky konzervované
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 90 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 168 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 24.7 mg
  • Draslík 24.6 mg
  • Vláknina 462.5 mg
  • Vitamín A 462.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těsto vyválíme na obdélník 24x26 cm. Potřeme vejcem poklademe ančovičkami (bez páteře) ve vodorovných řadách. Mezi tyto řady nasypeme strouhaný parmazán.

  • 2

    Poté zarolujeme tak, že jednu stranu zarolujeme do poloviny délky a totéž uděláme s druhou stranou. Vznikne nám tak zajímavý tvar. Toto nakrájíme na plátky a pečeme 15 minut na 200 °C.

Komentáře k receptu