Dalmátský okurkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Okurka salátová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 70 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 378.5 mg
  • Vláknina 2644.8 mg
  • Vitamín A 2644.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salátové okurky oloupeme, nakrájíme na kolečka, osolíme a opepříme.

  • 2

    Kolečka okurek promícháme s octem a olejem a nakonec přidáme oloupaný, nasekaný česnek.

Komentáře k receptu