Salát z celeru, jablek a mrkve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 174 g
 - Sodík 130 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 223.1 mg
 - Vláknina 9690 mg
 - Vitamín A 9690 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou syrovou mrkev a celer nastrouháme najemno. V míse je smícháme s jablky, která jsme oloupali, vykrojili jádřince a nastrouhali. Vše zalijeme citronovou šťávou, osolíme a lehce vmícháme majonézu.