Řeřichový tropický salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mandle
  • 4 g Sůl
  • 100 g Řeřicha
  • 30 g Kokos sušený
  • 100 g Salát Polníček
  • 50 g Hrozinky
  • 10 ml Balsamico ocet
  • 30 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 105 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 302.4 mg
  • Vláknina 8795 mg
  • Vitamín A 8795 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.9 mg
  • Vitamín E 6.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mandle spaříme, oloupeme, můžeme je rozpůlit, položíme je na vymaštěný plech a dáme do trouby upéct dozlatova.

  • 2

    V míse smícháme řeřichové lístky, polníček, přidáme hrozinky sultánky, opražené mandle a hoblinky kokosu. Lehce osolíme, zakapeme olejem smíchaným s balzamikovým octem.

Komentáře k receptu