Domácí pečené müsli s přesnídávkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 448.6 mg
 - Vláknina 13898 mg
 - Vitamín A 13898 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Banán rozmačkáme a smícháme s přesnídávkou.
 - 
                                2
Přidáme všechny ostatní suroviny, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme 20 minut odležet.
 - 
                                3
Poté pečeme 25 min na 180 °C.