Čokorolky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 63.6 mg
 - Draslík 144.9 mg
 - Vláknina 2350 mg
 - Vitamín A 2350 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těsto vyválíme na obdélníky o výšce 15 cm. Podél obou okrajů naskládáme asi 2 cm od každého okraje čokoládu nakrájenou na proužky. Okraj přeložíme přes čokoládu a zarolujeme obě poloviny k sobě.
 - 
                                2
Nakrájíme na čokorolky – dlouhé asi 5 cm. Potřeme vejcem a necháme 8 hodin kynout v lednici.
 - 
                                3
Poté vytáhneme a necháme 2 hodiny kynout v teple.
 - 
                                4
Potřeme vejcem a pečeme na 200 °C asi 15 minut. Čokorolky se snadno připékají shora, takže nad ně dáme prázdný plech.