Mrkvový salát se sýrem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 186 g
 - Sodík 132 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 25.8 mg
 - Draslík 463.6 mg
 - Vláknina 15970 mg
 - Vitamín A 15970 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou mrkev krátce ovaříme a potom ji nakrájíme na nudličky. Stejně tak celer.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, nakrájíme na nudličky a zakapeme citronovou šťávou. Přidáme nasekané ořechy, na nudličky nakrájený sýr a vše spojíme jogurtem ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou.
 - 
                                3
Salát podáváme jako studený předkrm.