Salát ze pstruha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Pstruh
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Majonéza
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2995 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 244 g
  • Sodík 1880 mg
  • Bílkoviny 117 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 549.4 mg
  • Draslík 2453.5 mg
  • Vláknina 18764 mg
  • Vitamín A 18764 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.4 mg
  • Vitamín E 31.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme cibuli, zpěníme na oleji, vložíme pstruha a opečeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka.

  • 2

    Dušeného pstruha vykostíme, pokrájíme, pokapeme citrónem, přidáme hrášek, nadrobno nakrájené jablko, majonézu, šlehačku a výpek

  • 3

    ze pstruha.

  • 4

    Osolíme, lehce promícháme a necháme v chladu odležet.

  • 5

    Podáváme na listech salátu, zdobené sekaným vejcem.

Komentáře k receptu