Bosenský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 10 g Olej stolní
  • 200 g Okurka salátová
  • 0.5 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 201 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 248.1 mg
  • Draslík 290.2 mg
  • Vláknina 4030 mg
  • Vitamín A 4030 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou okurku, natvrdo vařená vejce a oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a osolíme.

  • 2

    Vše zakapeme olejem, citronovou šťávou (nebo octem) a lehce promícháme.

  • 3

    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře k receptu