Filé se smaženou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 662 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 46.7 mg
 - Draslík 118.1 mg
 - Vláknina 9275 mg
 - Vitamín A 9275 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.2 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.
 - 
                                3
Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.
 - 
                                4
Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.