Filé dušené v leču

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 100 g Tuk
  • 20 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 800 g Lečo sterilované
  • 1000 g Filé z aljašské tresky
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Protlak rajčatový
  • 500 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 970 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 49.5 mg
  • Draslík 204 mg
  • Vláknina 519 mg
  • Vitamín A 519 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na porce.

  • 2

    Cibuli nakrájenou na plátky osmahneme na tuku dorůžova, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé a zastříkneme vodou. Přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme.

  • 3

    Nakonec přidáme lečo a vše podusíme.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu