Šťouchané dvoubarevné brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 362 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 68.8 mg
 - Draslík 738.7 mg
 - Vláknina 12700 mg
 - Vitamín A 12700 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozšťoucháme.
 - 
                                2
Vmícháme nahrubo nastrouhaná, neoloupaná jablka a přilijeme smetanu ke šlehání, kterou jsme přivedli k varu.
 - 
                                3
Nakonec podle chuti osolíme a dobře vše promícháme.