Rybí filé pečené na jablkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 235 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 53.5 mg
 - Vláknina 1900 mg
 - Vitamín A 1900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kyselá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, rybí filé osolíme. Do pekáčku vložíme rybu, jablka, zakapeme olejem, podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 °C, dokud není maso měkké.