Kapří guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 689 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 1202 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 220 mg
 - Draslík 2078.2 mg
 - Vláknina 12755 mg
 - Vitamín A 12755 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.6 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra vyvrhneme, očistíme, omyjeme, odřízneme hlavu, opatrně vyjmeme páteř, maso nakrájíme na kostky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, cibuli nadrobno.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme brambory, krátce orestujeme, posypeme mletou paprikou, kmínem, promícháme, přidáme rybí maso, rajčatový protlak, papriky, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 15 minut. Zahustíme jíškou, povaříme ještě tři minuty a odstavíme.
 - 
                                3
Kapří guláš servírujeme v hlubokých talířích a jednotlivé porce posypeme posekanou cibulovou natí.