Zeleninový dip s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 427 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 399.1 mg
 - Vláknina 2700 mg
 - Vitamín A 2700 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1776 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve očistíme zeleninu, poté ředkvičky, meloun a okurku nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Zeleninu smícháme s medem, omáčkou terijaki, kardamomem, nakonec přidáme sambal oelekem.
 - 
                                3
Před servírováním necháme vychladit.