Pstruh smažený v kukuřičné mouce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1199 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 126.2 mg
 - Draslík 897.4 mg
 - Vláknina 2787.5 mg
 - Vitamín A 2787.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žlutou kukuřičnou mouku smícháme se solí, mletým pepřem, vykuchané pstruhy v této směsi obalíme. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme ryby a osmažíme z obou stran do zlatova. Z každé strany smažíme zhruba 5 - 6 minut. Ryby vyjmeme a necháme na papírové utěrce okapat. Do pánve vsypeme slaninu nakrájenou na drobné kostičky a osmažíme. Slijeme přebytečný tuk, ke slanině přisypeme piniové oříšky, orestujeme, zalijeme limetkovou šťávou, prohřejeme a pstruhy na talířích šťávou přelijeme.