Rybí filé na rozmarýnu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 395 mg
 - Bílkoviny 85 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 72.2 mg
 - Vláknina 820.2 mg
 - Vitamín A 820.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.
 - 
                                2
Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.
 - 
                                3
Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.