Polévka s krupičkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 14 g
- Sodík 882 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 131.7 mg
- Draslík 63 mg
- Vláknina 123.8 mg
- Vitamín A 123.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozpálíme a zaprášíme jej krupičkou. Za stálého míchání necháme zezlátnout.
-
2
Poté přilijeme vývar a uvedeme k varu. Vaříme 15 minut.
-
3
Před koncem varu všleháme vejce, osolíme a opepříme.
-
4
Jednotlivé porce servírujeme posypané sekanou petrželkou.