Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 954 kcal
 - Sacharidy 128 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 599 mg
 - Bílkoviny 81 g
 - Uhlovodany 128 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 4329.5 mg
 - Vláknina 67197.2 mg
 - Vitamín A 67197.2 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa bez kůže potřeme olejem a opečeme na grilovací pánvi z obou stran.
 - 
                                2
Na omáčku promixujeme citrónovou šťávu, bylinky, kapary, česnek, hořčici a dvě lžíce oleje. Je-li třeba, přidáme trochu vody.
 - 
                                3
Konzervy bílých fazolí ohřejeme, slijeme a smícháme s rukolou a polovinou omáčky.
 - 
                                4
Maso nakrájíme a pokapeme zbylou omáčkou.