Salát z kapusty a bílých fazolí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1445 kcal
 - Sacharidy 176 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 1655 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 176 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 10659.5 mg
 - Vláknina 85048 mg
 - Vitamín A 85048 mg
 - Vitamín B6 2.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 894.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustu a rajčata nakrájíme na pásky.
 - 
                                2
Kapustu a rajčata dobře promícháme s dresinkem a podáváme se slitými fazolemi.