Těstoviny primavera
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1029 kcal
 - Sacharidy 161 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 436 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 97 g
 - Cholesterol 31.1 mg
 - Draslík 2918.7 mg
 - Vláknina 53666.8 mg
 - Vitamín A 53666.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.4 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme špenát.
 - 
                                2
Pod pokličkou vaříme 5 minut, až špenát ztratí na objemu.
 - 
                                3
Necháme vychladnout.
 - 
                                4
Ve slané vodě vaříme hrášek a fazole, dokud nejsou hotové a poté slijeme.
 - 
                                5
Špenát se zakysanou smetanou rozmixujeme, až vznikne kaše.
 - 
                                6
Kaši vrátíme do hrnce a promícháme s hráškem a fazolemi.
 - 
                                7
Přidáme petržel, jarní cibulku, osolíme, opepříme a dáme polovinu parmazánu.
 - 
                                8
Udržujeme teplé.
 - 
                                9
Ve slané vodě uvaříme těstoviny dle návodu.
 - 
                                10
Slijeme a se špenátovou omáčkou promícháme a podáváme se zbylým parmazánem.