Grilovaná jablka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 13.8 mg
 - Draslík 233.2 mg
 - Vláknina 9040.5 mg
 - Vitamín A 9040.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka rozkrojíme na poloviny, vykrojíme jadřince a pokapeme citronovou šťávou. Řeznou plochu potřeme máslem a jablka rozložíme na grilovací rošt potřený olejem.
 - 
                                2
Grilujeme asi 3 minuty, potom jablka obrátíme, jamky po jadřinci zaplníme brusinkovou marmeládou (nebo medem) a řeznou plochu posypeme skořicí. Grilujeme ještě několik minut.