Brambory zapečené s rajčaty a masem I
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 707 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 140.9 mg
 - Draslík 1155.1 mg
 - Vláknina 13000 mg
 - Vitamín A 13000 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata oloupeme a spolu s bramborami nakrájíme na plátky. Na hrubo nasekáme maso.
 - 
                                2
Zapékací mísu vymastíme máslem a vrstvíme do ní brambory, maso, rajčata. Vrstvy střídáme a každou osolíme. Vložíme do předehřáté trouby, a jakmile se začne pokrm péci, přelijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci. Pečeme do červena a povrch během pečení pokapeme máslem.