Krémový hruškový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 5 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 94.3 mg
- Draslík 213.6 mg
- Vláknina 8340 mg
- Vitamín A 8340 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těsto rozválíme na silnější plát a natlačíme do formy se zvýšeným okrajem.
-
2
Dáme na 15 minut korpus zapéct do vyhřáté trouby na 200 stupňů.
-
3
Oloupeme hrušky a vykrojíme jadřince.
-
4
Na plátky nakrájíme ovoce, které dáváme na předpečený korpus. Posypeme skořicovým cukrem a rozinkami.
-
5
Lité těsto připravíme z polohrubé mouky, cukru, vajec a mléka. Litým těstem zalijeme hrušky.
-
6
Moučník posypeme lískovými oříšky a 45 minut pečeme při 180 stupních.