Candát v sezamovém semínku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 215 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 601.6 mg
 - Vláknina 15442.2 mg
 - Vitamín A 15442.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme worcester, sůl a pepř. Filet pokrájíme na cca 3 centimetrové plátky a potřeme směsí z misky. Následně maso obalíme v sezamovém semínku. Cibuli nakrájíme na drobno. Endivii důkladně opláchneme od nečistot a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Wok pánev rozpálíme a nalijeme do pánve olej. Maso ve woku minutu opékáme, následně vyndáme a necháme v ubrousku okapat.
 - 
                                3
Mezitím si do pánve dáme cibuli a jeden prolisovaný česnek. Za stálého míchání opékáme a po minutě přidáme endivii s octem. Opékáme další dvě minuty, přidáme k masu a ihned podáváme.